Форум для девушек: Твой мир.

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум для девушек: Твой мир. » Гостевая книга. » Порадьте красивий букет з тюльпанів

Порадьте красивий букет з тюльпанів

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт! У моєї мами через декілька днів День народження, подарунок вже готовий, залишилось знайти красивий букет тюльпанів, у мами це улюблені квіти.Порадьте красивий букет з цих квітів, та магазин у Львові де їх можна купити.

0

2

Я сама дуже люблю саме тюльпани, тому у твоєї мами дуже гарний смак на квіти. Можу підказати дуже не поганий квітковий магазин, де вже дуже багато разів купувала квіти і в тому числі тюльпани, там вибір букетів з них не малий.

0

3

Я вже декілька років не проживаюу Львові, але там живе моя мама, тому квіти хочу замовляти саме там. Підкажи будь ласка, в якому саме інтернет-магазині ти купуєш квіти ? Буду дуже вдячний за інформацію!

0

4

У Львові є багато квіткових магазинів, але є один мій улюблений Квітна https://kvitna.ua/collection/bouquets-of-tulips саме в ньому великий вибір готових букетів з різних квітів. Всі букети унікальні тим, що являються дизайнерською роботою.

Від себе можу порадити букет мікс ніжних тюльпанів «Дотик», який складається з тюльпані білого та фіолетового кольору, поєднання кольорів дуже вдале. Доставка на букети від 2500 гривень безкоштовна. Навігація магазину дуже зручна, ти швидко зможеш знайти букет саме з потрібних квітів, також можна підібрати саме потрібний колір. Завдяки онлайн вітрини з відео до кожного букета, ти зможеш роздивитися його з усіх сторін, це дуже допомагає у виборі. Працює магазин цілодобово без вихідних, та доставляють квіти упродовж години після замовлення по всьому Львову. Квіти завжди доставляють в ідеально свіжому стані, та з гарним оформленням. Сервіс у них на високому рівні, вони роблять все, щоб клієнт був повністью задоволений замовленням.

https://forumupload.ru/uploads/0014/1c/bc/32/t184032.png

0

Вы здесь » Форум для девушек: Твой мир. » Гостевая книга. » Порадьте красивий букет з тюльпанів